ΔΙΑΤΡΟΦΗ
"Τι μαθαίνουμε από την ετικέτα ενός τροφίμου;"
[Update 26.04.2014]
Βιωματικό εργαστήριο, Σάββατο 3 Μαΐου 2014, 11:00 πμ, στη Στέγη του ΣυνΑθηνά:
«Τι μαθαίνουμε από την ετικέτα ενός τροφίμου;»
Με την ομάδα του τμήματος Οικιακής Οικονομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου διοργανώνουμε βιωματικό εργαστήριο για τη σήμανση των τροφίμων. Το Σάββατο 3 Μαΐου στις 11:00, βάζουμε στο «μικροσκόπιο» τις ετικέτες τροφίμων και σας περιμένουμε να εξιχνιάσουμε σημαντικά θέματα που αφορούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα!
Τι προσέχουμε πρωτίστως στην ετικέτα ενός τροφίμου και πόσα γνωρίζουμε για τη θρεπτική τους αξία, τις πρόσθετες ουσίες τους και τις συστάσεις συντήρησης και αποθήκευσής τους; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν, το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στη Στέγη του ΣυνΑθηνά (στην οδό Αθηνάς, απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά).
Με άλλα λόγια, μέσα το βιωματικό εργαστήριο θα μάθουμε πώς να κάνουμε καλύτερες διατροφικές επιλογές για την υγεία μας και το περιβάλλον, διαβάζοντας σωστά τη σήμανση των τροφίμων!
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Αν θέλετε να είστε κοντά μας σε αυτό το πρωτότυπο εργαστήριο, δηλώστε τη συμμετοχή σας έως τις 30 Απριλίου (Update 26.04.2014 - Οι θέσεις στα τέσσερα βιωματικά εργαστήρια έχουν ήδη υπερκαλυφθεί και δυστυχώς δεν είναι δυνατό να δεχθούμε άλλες αιτήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους).
Λίγα λόγια για τους ομιλητές:
Σημείωση: Δείτε ποια είναι τα άλλα εργαστήρια που έχουμε προγραμματίσει:
Σάββατο 3 Μαΐου, 13.00 - "Προετοιμάζω το ιδανικό γεύμα για εμένα και την οικογένειά μου"
Σάββατο 10 Μαΐου, 11.00 - "Εδώ τα καλά φρούτα και λαχανικά"
Σάββατο 10 Μαΐου, 13.00 - "Τα πάντα γύρω από τα ψάρια"
Facebook comments