Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Ένα βιωματικό εργαστήριο λαχανοκομίας στην πόλη σε περιμένει

Ο Κων/νος Δημητριάδης στην εκδήλωση "Κηπουροί στην πόλη"

Η εκδήλωση "Κηπουροί στην πόλη" που διοργανώθηκε στις 6 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεκάδες συμπολίτες παρακολούθησαν τα βιωματικά εργαστήρια και έλαβαν πολύτιμες γνώσεις για να γίνουν αστικοί λαχανοκόμοι. Πολλοί πολίτες που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν μας ρωτούν αν και πότε θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε παρόμοια δράση.

Ανταποκρινόμενοι στο μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών, διοργανώνουμε άλλο ένα βιωματικό εργαστήριο με τον Κωνσταντίνο Δημητριάδη, γεωπόνο ελεγκτή του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου θα βρεθούμε στο Φυτώριο του Δήμου Αθηναίων (Λεωφόρος Π.Κανελλόπουλου 5, πρώην Κατεχάκη) από τις 09:30-11:00 για να δείξουμε σε 25 τυχερούς συμπολίτες τα βασικά βήματα του αστικού λαχανοκόμου.

Πόσο δύσκολο είναι να καλλιεργείς λαχανικά στο μπαλκόνι, στην αυλή, στην ταράτσα του σπιτιού σου; Τι εφόδια χρειάζεται να έχεις και ποιες οι γνώσεις που απαιτούνται; Πότε φυτεύεις, τι και πώς; Ποια η περιποίηση που απαιτείται; Τι πρέπει να γνωρίζεις για να κάνεις μια καλή αρχή; Σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο θα λάβεις όλες τις απαντήσεις.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Σε περιμένουμε!

(Update: Οι θέσεις για το βιωματικό εργαστήριο συμπληρώθηκαν. Η ανταπόκριση των συμπολιτών ήταν εξαιρετική. Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για το ενδιαφέρον που δείχνετε στις δράσεις της WWF Καλύτερης Ζωής).