Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε τη σπατάλη φαγητού; Η απάντηση την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις 19:45

Η σπατάλη τροφίμων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που επιβαρύνει την τσέπη μας, αλλά και συντελεί στη διαιώνιση των κοινωνικών ανισοτήτων. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε ότι συμβαίνει. Άλλες φορές πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Κι όμως υπάρχουν τόσες μικρές ή μεγάλες πράξεις που μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για το μείζον θέμα της Σπατάλης Τροφίμων, μέσα από την Καλύτερη Ζωή μπορείτε να πάρετε τις απαντήσεις!

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, στις 19.45, βγαίνουμε live από το studio του Garage TV για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Καλεσμένοι της «Καλύτερης Ζωής» θα είναι τρεις άνθρωποι που έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους στα τρόφιμα και στον περιορισμό της σπατάλης. Ο Ηλίας Μαμαλάκης, διάσημος σεφ, η Ξένια Παπασταύρου, συνιδρύτρια του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο Κώστας Αμπελιώτης, αναπληρωτής καθηγητής στο Χαρόκοπειο Πανεπιστήμιο, θα βρίσκονται μαζί μας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Ο σύνδεσμος απ' όπου μπορείτε να δείτε το live είναι ο εξής: http://www.garagetv.gr/shows/wwf

Το μόνο που έχετε να κάνετε πριν δείτε τη ζωντανή εκπομπή είναι να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας εδώ αλλά και μέσω Facebook και Twitter. Εμείς θα μεταφέρουμε τις ερωτήσεις και την Πέμπτη στις 19.45 θα λάβετε απαντήσεις σε όλα όσα σας απασχολούν σχετικά με τα τρόφιμα και πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε χωρίς σπατάλη!

Mείνετε συντονισμένοι και συναντήστε τους ομιλητές στην πλατφόρμα του Garage TV και της Καλύτερης Ζωής!