Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Πάντα μαζί στο Πάρκο Ψυχικού!

Το Πάντα, ως γνήσιο θηλαστικό του δάσους λατρεύει το πράσινο σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται, στα παραποτάμια δάση της Κίνας, αλλά και στα πάρκα και τους πράσινους χώρους των πόλεων. Γι αυτό, μια ακόμη χρονιά, θα βρίσκεται κάθε Πέμπτη πρωί στο Οικολογικό Πάρκο Ψυχικού & Φιλοθέης και θα υποδέχεται μαθητές για να τους ξεναγήσει σε μία μυστηριώδη διαδρομή!


Παρέα με τους φίλους του, θα ανακαλύψουν τα φυτά και τα ζώα που είναι κρυμμένα στο λαβύρινθο του πάρκου και τα μυστικά και άλλων ζώων και φυτών του πλανήτη που έχουν ανάγκη να προστατευτούν. Θα ερευνήσουν τα μυστήρια των χρωματιστών κάδων, καθώς και πώς όλα συνδέονται μεταξύ τους, αλλά και με την καθημερινή ζωή στο σπίτι, στο σχολείο, στην πόλη μας. Αποστολή τους να βρουν λύσεις για να γίνει η ζωή όλων καλύτερη!

Ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας ή καλέστε στο Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης (τηλ. 2106834550) για να κανονίσετε επίσκεψη κάποια Πέμπτη με το WWF. Αν θέλετε το πάντα να επισκεφτεί και το σχολείο μπορείτε να ενημερώσετε τον εκπαιδευτικό να καλέσει στα τηλέφωνα 210 3314893 και στο e-mail:n.coutava@wwf.gr, για μια καλύτερη ζωή και στο σχολείο!