Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Πάμε για πράσινες περιπέτειες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος;

Τι είδους άγρια ζωή μπορεί να κρύβει ένα πάρκο στο κέντρο της πόλης; Με ποιους άλλους δίποδους, τετράποδους, εξάποδους και φτερωτούς φίλους μοιραζόμαστε και απολαμβάνουμε ένα πάρκο;

Μία μοναδική περιπέτεια περιμένει τα παιδιά και τις οικογένειες τους την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος! Μέσα από παιχνίδια ανακάλυψης για όλη την οικογένεια σχεδιασμένα από το WWF Ελλάς, κρυμμένοι θησαυροί στο πάρκο Νιάρχος περιμένουν να τους ανακαλύψουμε, αρώματα μας περιμένουν να τα μυρίσουμε και χρώματα να τα ζωγραφίσουμε!

Με βασικό εργαλείο τις πέντε αισθήσεις μας και μέσα από τη χρήση της εφαρμογής WWF GreenSpaces η βόλτα μας στο νέο πράσινο διαμάντι της πόλης θα είναι ξεχωριστή!Μη χάνετε λεπτό! Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε για μία βουτιά στο πράσινο.

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρετε:

Διεύθυνση: Το Πάρκο βρίσκεται στην Καλλιθέα στην οδό Ευριπίδου 12

Πρόσβαση: Μπορείς να έρθεις με τα μέσα αστικών συγκοινωνιών ή με δικό σας όχημα. Με τα Μέσα διευκολύνει ο σταθμός του μετρό Συγγρού-Φιξ από όπου μετά θα πάρετε τα λεωφορεία: Β2, 550 μέχρι τη στάση Ωνάσειο.

Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, αναζητήστε το στην εφαρμογή για κινητά WWF GreenSpaces, όπου μπορείτε να δείτε που βρίσκεται ο χώρος, φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του!
 

 

 

Βρείτε εδώ το πλούσιο πρόγραμμα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος για τον Σεπτέμβριο!

Προαιρετικό:   Οι συμμετέχοντες είναι προτιμότερο να φορούν άνετα παπούτσια και ρούχα, καθώς και να έχουν μαζί τους, αν θέλουν, το σακίδιο του εξερευνητή με ένα σημειωματάριο, μεγεθυντικό φακό, κιάλια, παγουρίνο και πυξίδα.