Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Διαγωνισμός: "Έφτιαξες κάτι; Δώσε έμπνευση και κέρδισε!"

Διαγωνισμός: "Έφτιαξες κάτι; Δώσε έμπνευση και κέρδισε!"
Η επαναχρησιμοποίηση των αντικειμένων κάνει καλό στο περιβάλλον και στην τσέπη μας ενώ μας γεμίζει με ικανοποίηση και δημιουργικότητα. Μοιράσου λοιπόν αυτή την ικανοποίηση με άλλους και κέρδισε χρήσιμα δώρα!
 
Η Καλύτερη Ζωή διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας για κατασκευές DIY και σε καλεί να δώσεις και να πάρεις έμπνευση! 
 
Οι όροι του διαγωνισμού είναι πολύ απλοί. Αν έχεις φτιάξει μόνος σου μια κατασκευή από ανακυκλώσιμα υλικά ή από αντικείμενα που διαφορετικά θα πήγαιναν στα σκουπίδια, βγάλε φωτογραφία της κατασκευής και ανάρτησε την στην ειδική εφαρμογή που θα βρεις στο λογαριασμό facebook της «Καλύτερης Ζωής» (επιλέγετε "enter" και κατόπιν ανεβάζετε τη φωτογραφία και μια μικρή περιγραφή).
Το κοινό του διαγωνισμού βλέπει τις φωτογραφίες και μέσα από το κουμπί "vote" ψηφίζει αυτές που του αρέσουν. Οι φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν χρηστικά δώρα, προσφορά των καταστημάτων Praktiker. Απλά και γρήγορα!
 
Δώσε λοιπόν έμπνευση κι ανέβασε μια φωτογραφία στην εφαρμογή μας στο facebook από μια κατασκευή DIY που έφτιαξες με αντικείμενα που δεν χρειαζόσουν πια ή με ανακυκλώσιμα υλικά. Δώσε μια σύντομη περιγραφή της κατασκευής κι άρχισε να μαζεύεις ψήφους. Οι 5 φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν δώρα που κάθε DIYer πρέπει να έχει στη διάθεσή του, ενώ όσοι ψηφίσουν έστω και μια συμμετοχή μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 3 δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ η καθεμία από τα καταστήματα Praktiker.
 
Στον διαγωνισμό κερδίζουν όλοι, ακόμα κι αν δεν ανεβάσουν φωτογραφίες. Όλοι εμπνέονται από αυτά που βλέπουν, όλοι παίρνουν ιδέες για να κατασκευάσουν νέα επαναχρησιμοποιημένα αντικείμενα, όλοι αντιλαμβάνονται πως οι DIY κατασκευές δεν είναι κάτι δύσκολο.  
 
 
Σημείωση:
Μπορείς να συμμετέχεις ακόμα κι αν δεν έχεις facebook, απλά κάνοντας κλικ εδώ!

Αν έχεις αναρτήσει ήδη στο Instagram φωτογραφίες από DIY κατασκευές, μπορείς απλά να προσθέσεις το hashtag #DIYkalyterizoi κι αυτομάτως η φωτογραφία θα καταχωρηθεί ως συμμετοχή στο διαγωνισμό. Τόσο εύκολα!

Διαγωνισμός DIY
 
Όροι διαγωνισμού
 
- Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 4 Αυγούστου κι ολοκληρώνεται στις 25 Αυγούστου.
- Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους.
- Οι φωτογραφίες πρέπει να αφορούν αντικείμενα που έφτιαξαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.
- Κερδίζουν οι φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους. Ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προσμετρηθούν τα likes που κάθε φωτογραφία έχει συλλέξει μέσω facebook.
 
- Μπορείτε να συμμετέχετε με περισσότερες από μια φωτογραφίες για διαφορετικά όμως αντικείμενα.
- Όσο πιο ευκρινής κι ευφάνταστη είναι μια φωτογραφία τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να συλλέξει περισσότερες ψήφους και κυρίως να δώσει έμπνευση σε άλλους.
 
- Η φωτογραφία θα πρέπει να περιλαμβάνει πολύ σύντομη περιγραφή για το αντικείμενο (ενδεικτικά: τι είναι το αντικείμενο και ποια η χρήση του, πότε το φτιάξατε κτλ).

- Μπορείτε αυτόματα να ανεβάσετε φωτογραφίες από twitter, facebook, instagram βάζοντας το hashtag #DIYkalyterizoi.

- Οι φωτογραφίες των DIY κατασκευών μπορεί να αποκλείονται από τον διαχειριστή της εφαρμογής, οποιαδήποτε στιγμή, προς αποφυγή κακόβουλων συμμετοχών.

- Οι διαχειριστές της εφαρμογής έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την ανάρτηση φωτογραφιών με μισαλλόδοξο ή προσβλητικό περιεχόμενο ή με περιεχόμενο που δεν σχετίζεται με το διαγωνισμό ή με περιεχόμενο που οι διοργανωτές κρίνουν ως μη συμβατό με την περιβαλλοντική προστασία.

- Τα δώρα για τους 5 νικητές με τις περισσότερες ψήφους είναι 3 dremel και 2 κατσαβίδια Bosch, προσφορά των καταστημάτων Praktiker.

- Τα δώρα κοινού είναι 3 συνολικά δωροεπιταγές από το Praktiker συνολικής αξίας 60€ και θα δοθούν μετά από κλήρωση που θα λάβει χώρα, το αργότερο εντός 10 ημερών μετά τη λήξη του διαγωνισμού, στα γραφεία του WWF Ελλάς.  

- Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει το αργότερο έως τις 5 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα και τον λογαριασμό facebook του προγράμματος «Καλύτερη Ζωή». Stay tuned!

- Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών, ωστόσο εκχωρούν στο WWF Ελλάς δικαιώματα χρήσης κι αναπαραγωγής.

- Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό παραθέτοντας πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να μπορούν οι διοργανωτές να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

- Οι διοργανωτές δεν είναι υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουν ξεχωριστά με τον κάθε νικητή.

- Τα δώρα θα μπορούν να παραληφθούν από τα κεντρικά γραφεία του WWF (Λεμπέση 21, Αθήνα)  μετά τις 5/9. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην σελίδα της Καλύτερης Ζωής στο Facebook.

- Τα έπαθλα μπορούν να αναζητηθούν από τους νικητές για χρονικό διάστημα ίσο με 3 μήνες μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Αν παρέλθει το χρονικό διάστημα τα δώρα θα αξιοποιηθούν για άλλες εκδηλώσεις της Καλύτερης Ζωής και προς όφελος πάντα των συμμετεχόντων πολιτών.

-  Οι δωροεπιταγές στα καταστήματα PRAKTIKER θα πρέπει να εξοφληθούν έως το τέλος του Δεκεμβρίου 2014. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των εργαλείων που θα διατεθούν ως δώρα του διαγωνισμού.

- Το WWF Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει, μεταθέσει ή ακυρώσει το διαγωνισμό ή μεταβάλει τους όρους συμμετοχής, χωρίς καμία αξίωση εκ μέρους των συμμετεχόντων.

- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό των εργαζόμενων της οργάνωσης WWF και των καταστημάτων PRAKTIKER.

- Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό θα διατηρηθούν στο αρχείο της οργάνωσης και δεν πρόκειται να διαμοιραστούν σε τρίτους, ούτε να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς.

- Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για το διαγωνισμό επικοινωνήστε με την Καλύτερη Ζωή στο info@kalyterizoi.gr