Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κάντε τη διαφορά αναλαμβάνοντας δράσεις στο σχολείο, στο σπίτι και στη γειτονιά για όποια θέματα σας ενδιαφέρουν κι αλλάξτε τον κόσμο σας!

Μάθετε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη και τον πλανήτη μας ομορφότερο!

ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ Πράσινη Πόλη
ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ Κατανάλωση
ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ Ενέργεια
ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ Διατροφή

Δείτε στο χάρτη ποια σχολεία δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας και ποια σχολεία κάνουν παρόμοιες δράσεις, εμπνευστείτε και συνεργαστείτε!

 

ΧΑΡΤΗΣ

Δείτε στον χάρτη τα σχολεία της Καλύτερης Ζωής, πατήστε πάνω στο όνομά τους, διαβάστε τι δράσεις έχει αναλάβει το καθένα, εμπνευστείτε από τις εμπειρίες τους.

ΔΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΔΙΚΤΥΩΣΟΥ
ΧΑΡΤΗΣ

Δειτε στο ΔΙΚΤΥΩΣΟΥ τον χάρτη με τα σχολεία της Καλύτερης Ζωής, πατήστε πάνω στο όνομα τους, διαβάστε τι δράσεις έχει αναλάβει το καθένα, εμπνευστείτε από τις εμπειρίες τους.

FUTURE LIBRARY

Στο πλαισιο της συνεργασίας μας με το δίκτυο Future Library δημιουργούμε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τα θέματα της Καλύτερης Ζωής που μπορείτε να παρακολουθήσετε με οργανωμένη επίσκεψη στις βιβλιοθήκες. Ηδη στη σχετική σελίδα του ΜΕΝΟΥ θα βρειτε τα προγράμματα Πράσινοι Ντετέκτιβ, Τα αντίθετα δραπέτευσαν στο Πάρκο και Πάντα Μέσα!

Γίνε μέλος

Το WWF σε προσκαλεί να φτιάξουμε μαζί μια ζωντανή κοινότητα φίλων, να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις. Ως μέλος θα ενημερώνεσαι πρώτος για φεστιβάλ, δωρεάν σεμινάρια, διαγωνισμούς κι άλλες εκπλήξεις! Γίνε πρεσβευτής της Καλύτερης Ζωής και μοιράσου με φίλους και γνωστούς ιδέες και πρωτοβουλίες μέσα από social media, ενεργή συμμετοχή και πρωτότυπες εθελοντικές δράσεις.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ