Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Η Καλύτερη Ζωή στο Athens Science Festival!

 
Aπό τις 17 έως τις 19 Μαρτίου τo Panda βρέθηκε στο φεστιβάλ επιστημών στην Τεχνόπολη,στο Γκάζι!  H WWF - Καλύτερη Ζωή διοργάνωσε το εργαστήριο με θέμα το οικολογικό αποτύπωμα και προσκάλεσε τους μαθητές να παίξουν με τους αριθμούς που λένε αλήθειες για την ενέργεια, το νερό, όλους τους φυσικούς πόρους. Τα παιδιά έκαναν ασκήσεις «επί χάρτου», επί της οθόνης και έξω, στην αυλή, για να βάλουν σε εφαρμογή τα «μαθηματικά του περιβάλλοντος».
 
Η Ελένη Σβορώνου, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του WWF Ελλάς, υλοποίησε το εργαστήριο και μίλησε στην κάμερα για την εμπειρία της.
 
Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό “Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo”, το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “INNOVATHENS” και το Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών. Η διάρκεια του είναι από τις 17 έως τις 22 Μαρτίου. Μικροί και μεγάλοι, ανακαλύπτουμε την επιστήμη στην καθημερινότητά μας στο Athens Science Festival,το φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας που γίνεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 
 
 
Photo (c): Athens Science Festival