Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Το 6ο Bike Festival καταφθάνει στην Αθήνα!

Φίλοι ποδηλάτες ώρα να γιορτάσουμε τις πεταλιές μας με ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Αθήνα! Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, το Athens Bike Festival ανοίγει τις πόρτες του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για έκτη χρονιά συμπίπτοντας χρονικά με την εβδομάδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 - 22 Σεπτεμβρίου). Βασικός σκοπός του; Να ευαισθητοποιήσει πολίτες και πόλεις για την οικολογική, οικονομική και κοινωνική αξία του ποδηλάτου, αλλά και των μέσων αστικών συγκοινωνιών στην πόλη, καθώς και να εισάγει τους επισκέπτες στην ποδηλατική κοινότητα που διευρύνεται!

Αν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε οι ίδιοι μία σειρά ποδηλάτων, να συμμετέχετε σε διαδραστικές ποδηλατικές δράσεις, να μάθετε περισσότερα για τον ποδηλατικό τουρισμό και να κάνετε τη δική σας έρευνα για αξεσουάρ και υπηρεσίες ποδηλάτου, βάλτε την εκδήλωση στην ατζέντα σας!


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, είναι πλούσιο και θα μας ταξιδέψει σε δύο ρόδες εντός και… εκτός της Τεχνόπολης! Σημειώστε ενδεικτικά ότι περιλαμβάνονται: Ποδηλατοδράσεις, ο τροχός της χαράς, έκθεση παλιών ποδηλάτων, δοκιμές ποδηλάτων, βόλτα στον Υμμητό, καθώς και η δράση Athens Skirt Ride! Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ και καταφτάστε στον χώρο της εκδήλωσης με το ποδήλατό σας. Στον χώρο υπάρχει φυλασσόμενο parking ποδηλάτων όπου και μπορείτε να το αφήσετε πριν την περιπλάνησή σας στον κόσμο των πιο μαγευτικών και οικολογικών δίτροχων.

Και μην ξεχάσετε ότι την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου η Καλύτερη Ζωή θα βρίσκεται στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών στο πλαίσιο του CineDoc για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Bikes vs Cars». Μην το χάσετε!