Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Βρες το Panda - οι συμμετοχές που κέρδισαν

H 1η επιλογή της κριτικής επιτροπής στο "Βρες το Panda"

Από τις 15 έως τις 25 Φεβρουαρίου το αγαπημένο σε όλους Panda βρέθηκε σε σταθμούς μετρό και στάσεις λεωφορείων προσκαλώντας τους συμπολίτες να φωτογραφηθούν μαζί του, να γράψουν ένα μήνυμα για τις αστικές συγκοινωνίες και να πάρουν έτσι μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών. Η συμμετοχή ήταν πολύ πολύ μεγάλη. Συνολικά, είχαμε 449 συμμετοχές, 6.503 ψηφοφόρους, πολλά έξυπνα συνθήματα και πολυάριθμα διάπλατα χαμόγελα στις πόζες με το αγαπημένο Panda!
Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να βραβεύσουμε όλους τους συμμετέχοντες, παρότι θα το θέλαμε. Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν σας παρουσιάζουμε τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού. Σας ευχαριστούμε όλους! Ήσασταν υπέροχοι!

 

  • Οι πέντε πρώτοι νικητές βάσει αριθμού ψήφων, που κερδίζουν τριμηναίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών.

 

1η θέση - 264 ψήφοι

 

2η θέση - 238 ψήφοι

 

3η θέση - 206 ψήφοι

 

4η θέση - 149 ψήφοι

 

5η θέση - 143 ψήφοι

 

 

  • Οι πέντε συμμετοχές που κερδίζουν, βάσει αριθμού ψήφων, σακίδια ή ομπρέλες του WWF Ελλάς.

 

6η θέση - 122 ψήφοι

 

7η θέση 81 ψήφοι

 

8η θέση - 71 ψήφοι

 

9η θέση - 61 ψήφοι

 

10η θέση - 52 ψήφοι

 

 

  • Οι 5 συμμετοχές που κερδίζουν τριμηναίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών, έπειτα από απόφαση της κριτικής μας επιτροπής.

 

Η 1η επιλογή της κριτικής επιτροπής

 

Η 2η επιλογή της κριτικής επιτροπής

 

Η 3η επιλογή της κριτικής επιτροπής

 

Η 4η επιλογή της κριτικής επιτροπής

 

Η 5η επιλογή της κριτικής επιτροπής

 

 

  • Και τέλος, παραθέτουμε εδώ τα ονόματα 5 ψηφοφόρων που κέρδισαν έπειτα από κλήρωση, σακίδια ή ομπρέλες του WWF Ελλάς (τα ονόματα παρατίθενται όπως έχουν καταχωρηθεί στη βάση μας)

1. Anna Akarepi

2. Asia Watt

3. Anthi Tect

4. Amalia Dendia

5. Bianca Mitiou 

Οι νικητές που βγήκαν μετά από κλήρωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να παραλάβουν τα δώρα τους, το αργότερο έως τις 15 Απριλίου.
 

Μην ξεχνάτε!
Ανεξάρτητα από τα συμβολικά έπαθλα, όλοι όσοι συμμετείχαν ή ψήφισαν στο διαγωνισμό βοήθησαν στο κύριο ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για να προτιμούμε περισσότερο τα Μέσα Αστικών Συγκοινωνιών. "Panda με Μέσα" για μια καλύτερη ζωή στην πόλη! Μάθε περισσότερα και γίνε κι εσύ πρεσβευτής των Μέσων Αστικών Συγκοινωνιών για μια καλύτερη ζωή στην πόλη!