Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Διαδικασία ανάδειξης των νικητών του διαγωνισμού "Βρες το Panda"!

Ο διαγωνισμός "Βρες το Panda", που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών, έληξε χθες τα μεσάνυχτα. Η συμμετοχή και ανταπόκρισή πολλών από εσάς ήταν μεγάλη. Συνολικά, είχαμε 449 συμμετοχές, 6.503 ψηφοφόρους, πολλά έξυπνα συνθήματα και πολυάριθμα διάπλατα χαμόγελα στις πόζες με το αγαπημένο Panda!
 
Για όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό, θυμίζουμε τα έπαθλα:
 
1. Οι 5 πρώτες σε ψήφους συμμετοχές κερδίζουν τριμηναίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών.
 
2. Οι επόμενες 5 συμμετοχές κερδίζουν σακίδια ή ομπρέλες του WWF Ελλάς, απαραίτητα δηλαδή αξεσουάρ για τις καθημερινές διαδρομές.
 
3. Άλλες 5 συμμετοχές θα κερδίσουν τριμηναίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών, έπειτα από απόφαση της κριτικής μας επιτροπής τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.
 
4. Τέλος, 5 από τους ψηψοφόρους θα κερδίσουν έπειτα από κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, σακίδια ή ομπρέλες του WWF Ελλάς.
 
Ανεξάρτητα από τα συμβολικά έπαθλα, όλοι όσοι συμμετείχαν ή ψήφισαν στο διαγωνισμό βοήθησαν στο κύριο ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για να προτιμούμε περισσότερο τα Μέσα Αστικών Συγκοινωνιών. "Panda με Μέσα" για μια καλύτερη ζωή στην πόλη!
 
Μπορείς να δεις όλες τις συμμετοχές και την τελική κατάταξη εδώ: http://woobox.com/dnxgtr (η λίστα συμμετοχών θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 9 Μαρτίου). Θυμίζουμε ότι κάθε συμμετοχή ήταν ατομική!
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!