Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Το Vodafone World of Difference συμβάλλει για μία "Καλύτερη Ζωή"!

"Δέκα νέοι σε ρόλο δημιουργικότητας, καινοτόμων ιδεών, ευαισθητοποίησης και κοινωνικής προσφοράς για έξι μήνες! Αυτή την ιδέα υλοποιεί το πρόγραμμα Vodafone World of Difference δίνοντας σε 10 νικητές την ευκαιρία για έμμισθη εξάμηνη εργασία σε έναν κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους όπου αποκτούν εμπειρία και καλλιεργούν νέες δεξιότητες.
 
Το WWF Ελλάς έχει τη χαρά να υποδεχτεί στην ομάδα εργαζομένων του τη Σοφία Αξωνίδη, μία από τους δέκα νικητές του προγράμματος Vodafone World of Difference! Η Σοφία θα είναι στην παρέα του προγράμματος «WWF Καλύτερη Ζωή» συμμετέχοντας υποστηρικτικά στην υλοποίηση της εκστρατείας WWF Greenspaces. Συγκεκριμένα, μέσα από την εργασία της η Σοφία θα συμβάλει ενεργά  ώστε οι πολίτες να πάρουν το πράσινο στα χέρια τους ανακαλύπτοντας και αξιολογώντας τους χώρους  πράσινους της πόλης τους. Επίσης, μέσα από τη διαχείριση της βάσης δεδομένων της εφαρμογής WWF Greenspaces και τη συμμετοχή της στη διοργάνωση ανοιχτών δράσεων για το πράσινο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, θα πάρει πολύτιμες γνώσεις για το έργο του WWF ως περιβαλλοντική οργάνωση και ουσιαστική πρακτική εμπειρία μέσα από την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο για μία καλύτερη ποιότητα ζωής!
 
Σε αυτό το βίντεο μπορείς να γνωρίσεις τους 10 φετινούς διακεκριμένους και για το έργο που θα αναλάβουν , ενώ αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Πρόγραμμα μπορείς να δεις εδώ!
 
Ευχαριστούμε θερμά το Vodafone World of Difference!
 
Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference αναδεικνύει για έκτη συνεχή φορά νέους με φρέσκες ιδέες και διάθεση να προσφέρουν. Μέχρι στιγμής, έχουν αναδεχθεί 34 νικητές, για να εργαστούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε διαφορετικές πόλεις και περιοχές ανά την Ελλάδα, προσφέροντας ευκαιρίες απασχόλησης και σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.