Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

«Πότε θα περάσει το επόμενο;»

 
Χειμώνα ή καλοκαίρι δεν είναι λίγο αυτοί που μετακινούνται με μέσα αστικών συγκοινωνιών και μοιράζονται δύο βασικές ανησυχίες: Πρώτον, πότε θα έρθει το επόμενο δρομολόγιο και δεύτερον, ποια είναι η πιο συμφέρουσα διαδρομή για γρήγορες και «ανώδυνες» μετακινήσεις. Σταμάτα σήμερα κιόλας να αφήνεις τις μετακινήσεις σου στην τύχη τους και σε ομίχλη μυστηρίου. Πώς;  Μέχρις ότου οι Συγκοινωνίες Αθηνών ολοκληρώσουν το σύστημα τηλεματικής για λεωφορεία και τρόλεϊ, μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου τη δωρεάν εφαρμογή Moovit και να έχεις τις μετακινήσεις στα δάχτυλα σου! 
 
Ιδού μερικές από τις διευκολύνσεις που θα έχεις: θα μπορείς να ελέγχεις τα δρομολόγια των μέσων συγκοινωνίας, να βλέπεις πότε ακριβώς φτάνει το επόμενο δρομολόγιο, να σχεδιάζεις μία «έξυπνη» διαδρομή στην πόλη, να ενημερώνεσαι για ανακοινώσεις που κάνουν ανά καιρούς οι Συγκοινωνίες Αθηνών. Και το καλύτερο; Μπορείς κι εσύ ο ίδιος ως χρήστης και επιβάτης των μέσων να δώσεις τις δικές σου πληροφορίες και feedback για τη διαδρομή, το όχημα, τις στάσεις αναμονής. Με άλλα λόγια, να ενημερώνεσαι και να ενημερώνεις καθιστώντας τις μετακινήσεις τόσο προσωπική όσο και κοινοτική υπόθεση σε πραγματικό χρόνο.
 
 
 
 
Η εφαρμογή διατίθεται για Android,  iOS και Windows Phone συσκευές. Αν είσαι χρήστης ενός έξυπνου κινητού, φέρσου έξυπνα λοιπόν και απλοποίησε τις μετακινήσεις σου. Θα κερδίσεις χρόνο, ηρεμία και σωστή, γρήγορη και αποτελεσματική ενημέρωση! Και κυρίως: θα πάψεις να αναρωτιέσαι βασανιστικά πότε θα έρθει το επόμενο…