Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

"Το πάρκο των ονείρων μου"

«Το πάρκο των ονείρων μου είναι καταπράσινο, έχει δέντρα που μας χαρίζουν δροσιά το καλοκαίρι, έχει κρεμαστές κούνιες και καρπούς που τρώγονται. Το πάρκο των ονείρων μου έχει ρυάκια, λίμνες και σκίουρους, παιδιά που τρέχουν και γονείς που κάνουν πικ νικ στη χλόη. Επίσης το πάρκο που ονειρεύομαι έχει παιδικές χαρές, λαμπερό ήλιο και παγκάκια για να ξεκουραζόμαστε ακόμα και όταν είμαστε μέσα στην πόλη.»

Zωγραφιές και εικόνες με φαντασία από τα χέρια παιδιών ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε με χρώμα και αισιοδοξία τη φετινή χρονιά δράσεων στην Καλύτερη Ζωή!

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μας στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων βουτήξαμε πριν από λίγες μέρες στον κόσμο των παιδιών μέσα από ένα δίωρο πρόγραμμα για το πράσινο στις πόλεις και τη σημασία των πάρκων στην καθημερινότητα μας για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά έδωσαν το δικό τους μήνυμα για το πράσινο και έπαιξαν βιωματικά παιχνίδια παρέα με την ομάδα της "WWF Καλύτερη Ζωή".

Μείνετε συντονισμένοι επειδή έπονται πολλές δράσεις σε δημοτικές βιβλιοθήκες και εξερευνήσεις στα πάρκα διαφόρων γειτονιών και βγείτε μία βόλτα με τα παιδιά στο πάρκο της περιοχής σας αυτές τις γιορτές. Είναι ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος για να χαλαρώσετε οικογενειακώς και για να αναπνεύσετε λίγο πράσινο χωρίς να χρειάζεται να πάρετε τα βουνά! Αν το πράξετε, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή WWF Greenspaces και να αναδείξετε το πράσινο της περιοχής σας!

Kαλές γιορτές με εξορμήσεις στο πράσινο!