Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Ώρα της Γης- Δικτυωνόμαστε για μια Καλύτερη Ζωή!

Αυτόν το μήνα, προετοιμαζόμαστε για την προσωπική μας δέσμευση για τον πλανήτη. Η κλιματική αλλαγή, για να μετριαστεί, ζητά αλλαγές από μας!
 
Τα καλά νέα: η WWF - Καλύτερη Ζωή δείχνει ότι ένας διαφορετικός τρόπος ζωής μας φέρνει πιο κοντά, βελτιώνει την καθημερινότητά μας και συνήθως… ωφελεί και την τσέπη μας. 
 
Τι είναι η Ώρα της Γης:
Παγκόσμια κινητοποίηση για το κλίμα και το αποτύπωμα του ανθρώπου στον πλανήτη. Γιατί σβήνουμε τα φώτα; Μια συμβολική κίνηση για να δείξουμε τη δύναμη του καθενός μας να βάλει το δικό του λιθαράκι κάνοντας αλλαγές στη ζωή του. Ταυτόχρονα, περνάμε ένα παγκόσμιο μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου: πάρτε γενναίες αποφάσεις για το μέλλον μας.
 
«Είμαστε η πρώτη γενιά που αισθάνεται τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και ταυτόχρονα η τελευταία γενιά που μπορεί να κάνει κάτι γι’αυτό.»
Πρόεδρος Ομπάμα, απευθυνόμενος στον ΟΗΕ.
 
Τι ΔΕΝ είναι η Ώρα της Γης:
 
Η κλιματική αλλαγή δεν περνάει μόνο από το χέρι μας, αλλά είναι μια παγκόσμια πρόκληση που απαιτεί ριζική αλλαγή πολιτικής. Σβήνοντας τα φώτα συμβολικά για μια ώρα δεν εξοικονομούμε τόση ενέργεια. Όμως, η Ώρα της Γης είναι μια αφορμή για την προσωπική μας δέσμευση: πολλά περνούν από το χέρι μας και για να ζητήσουμε περισσότερα από τους δίπλα μας κι από τις κυβερνήσεις μας, είναι σημαντικό πρώτα να κάνουμε το δικό μας βήμα!
 
Ανάλαβε τη δράση "Η δική σου ώρα της Γης" και κάνε τη δική σου διαφορά μέσα από μικρά, αλλά σημαντικά βήματα!
 
Επίσης, δοκίμασε να ξεχωρίσεις ψέματα και αλήθειες για την κλιματική αλλαγή σε αυτό το  quiz-πρόκληση που ετοιμάσαμε με αφορμή την Ώρα της Γης!
 
Είσαι μέσα;
 
Downloads
 
Banners
(Κάνε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και "Αποθήκευση ως" για να κατεβάσεις το banner που επιθυμείς. Αν δεν βλέπεις τα banners, απενεργοποίησε προσωρινά το adblock)
 
 
 
 
 
Poster