Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η δική σου Ώρα της Γης!

Καλώς ήρθες στη μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, την Ώρα της Γης! Το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου η Γη σε περιμένει να δώσεις για άλλη μία χρονιά το δικό σου μήνυμα μέσα από μία συμβολική πράξη και να ενώσεις τη φωνή σου με εκατομμύρια άλλους πολίτες παγκοσμίως. 
 
Στη χώρα μας, το WWF Ελλάς διοργάνωσε την πρώτη «Ώρα της Γης» το 2009 και κάθε χρόνο καλεί τους πολίτες να μπουν στο κλίμα! Εδώ μπορείς να δεις υλικό από παλιότερες δράσεις που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν και σε κάνουν να σκεφτείς ότι τελικά η Ώρα της Γης είναι προσωπική υπόθεση: πολλά περνούν από το χέρι μας και για να ζητήσουμε περισσότερα από τους δίπλα μας κι από τις κυβερνήσεις μας, είναι σημαντικό πρώτα να κάνουμε το δικό μας βήμα! 
Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να έχουν τεράστια αποτελέσματα προς όφελος του περιβάλλοντος και της ζωής μας. Ας μην το ξεχνάμε!
 
 
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 29-03-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Διάβασε εδώ ένα σύντομο ενημερωτικό υλικό για την κλιματική αλλαγή και τον τρόπο που επηρεάζει όλους μας. 

Τέσταρε τις γνώσεις μέσα από αυτό το ψυχαγωγικό κουιζ, δες το video για την Ώρα της Γης και μπες στο κλίμα!

«Σβήσε τα φώτα» μερικών από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα στην Ελλάδα μέσα από την ενδιαφέρουσα εφαρμογή που ετοιμάσαμε στην 1η Ώρα της Γης στην Ελλάδα το 2009.

Δώσε ραντεβού μαζί μας και σβήσε τα φώτα του σπιτιού σου για μία ώρα το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015, από τις 20:30 το βράδυ. Στείλε το δικό σου περιβαλλοντικό μήνυμα παρέα με εκατομμύρια άλλους πολίτες ανά τον κόσμο!

165
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

200
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Η Ώρα της Γης είναι μια συμβολική δράση όπου εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στη διαμόρφωση του κατάλληλου πολιτικού κλίματος για την επίλυση των σοβαρότερων περιβαλλοντικών προβλημάτων του πλανήτη. Στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, είμαστε όλοι πολίτες του πλανήτη. Μήπως λοιπόν είναι Ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να πει ο καθένας το δικό του: «Νοιάζομαι για τον πλανήτη!»;