Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Όλες οι απαντήσεις για τη θέρμανση

Live για τη θέρμανση στο στούντιο του Garage TV (Photo: Manolis Andriotakis)

Tην Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, τρεις ειδικοί σε θέματα θέρμανσης, εξοικονόμησης ενέργειας και ατμοσφαιρικής ρύπανσης, οι Γιώργος Μαρκογιαννάκης, Βαγγέλης Γερασόπουλος και Γιάννης Βουγιουκλάκης, απάντησαν σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το στούντιο του Garage TV στις ερωτήσεις των πολιτών.

Κατατέθηκαν περισσότερες από 140 ερωτήσεις. Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν τα διάφορα συστήματα θέρμανσης, τα συν και τα πλην, το κόστος και το όφελος. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν τη θέρμανση πολυκατοικιών, αλλά και για τις πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας που μπορούν να εφαρμοστούν με χαμηλό κόστος. Το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" και το κόστος μόνωσης ήταν δυο ακόμη θέματα για τα οποία κατατέθηκαν αρκετές ερωτήσεις.

Φυσικά δεν άφησαν αδιάφορους τους πολίτες η αιθαλομίχλη, η καύση ξύλων και γενικότερα οι επιπτώσεις που κάθε σύστημα θέρμανσης έχει στο περιβάλλον και στην υγεία των πολιτών.

Οι τρεις ειδικοί απάντησαν σε όλες σχεδόν τις ερωτήσεις στο livestream που κράτησε -όπως φάνηκε από τα στατιστικά επισκεψιμότητας- αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής