Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πρωταπριλιά με γευστικές εκπλήξεις!

Μια διασκεδαστική και γευστική Πρωταπριλιά περιμένει εσάς και τα παιδιά σας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στις 17.00!

Η θεατρική ομάδα Δον Κιχώτες παρουσιάζουν την παράσταση "Μην τρως ό,τι σου σερβίρουν", που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο. Μια παράσταση που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να γελάσουν με τα παθήματα του γευσιγνώστη Φρικασέ αλλά και να σκεφτούν ξανά τη διατροφή τους.

Όνειρο του Φρικασέ είναι να πάει στον Πρόκο, μια πολιτεία ξακουστή για τις υπέροχες γεύσεις της που βασίζονται στον μοναδικό "πρόκο" της. Ο ασυμβίβαστος Φρικασές όμως δεν χαρίζεται σε κανένα. Δεν τρώει ό,τι του σερβίρουν. Δεν τρώει γόνο, διαβάζει ετικέτες, μυρίζει από μακριά τα συντηρητικά, τις χρωστικές και τις πλαστικές γεύσεις και φυσικά αρνείται να φάει φρούτα και λαχανικά εκτός εποχής και εισαγόμενα. Κάποιοι έχουν συμφέρον να τον κρατήσουν μακριά από τον Πρόκο... Ποιοι είναι αυτοί άραγε; Ποιο είναι το κίνητρό τους;

Οι Δον Κιχώτες σας περιμένουν να ξετυλίξετε το μυστήριο, να γελάσετε και να βοηθήσετε τον Φρικασέ να φτάσει τελικά στον Πρόκο.

Είσοδος ελεύθερη.

Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Μεγ. Βασιλείου 15, πολύ κοντά στο σταθμό μετρό Κεραμεικός.

Η παράσταση γίνεται στο πλαίσιο της Ανοιξιάτικης γιορτής παιδικού βιβλίου και χειροτεχνίας" των εκδόσεων Εν Πλω.