Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Οι νικητές του διαγωνισμόυ "Το πράσινο στα χέρια μας"!

Έχεις κατεβάσει την εφαρμογή WWF GreenSpaces και έχεις καταχωρήσει ή βαθμολογήσει κάποιον πράσινο χώρο στην πόλη σου; Τότε ενδέχεται να είσαι ένας από τους νικητές του διαγωνισμού "Το πράσινο στα χέρια μας" με έπαθλα πέντε ποδήλατα πόλης ευγενική χορηγία της Praktiker Hellas καθώς και 20 συλλεκτικά T-shirts από το WWF Ελλάς.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε "πράσινη" προσδοκία: 996 συμμετέχοντες κατέγραψαν  ή/και βαθμολόγησαν περισσότερους από 870 πράσινους χώρους και πήραν κυριολεκτικά το πράσινο στα χέρια τους μέσα από τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής WWF GreenSpaces.

Ακολουθούν τα ονόματα των νικητών στους οποίους και ευχόμαστε καλές βόλτες και περισσότερες καταγραφές στο πράσινο της πόλης!

Νικητές ποδηλάτων

Αλεξάνδρα Μάνου
Κυριάκος Τσιπούρας
Ζωή Λαδικά
Ιωάννα Γαβριηλίδη
Ελευθερία Βαβούρα

Νικητές t-shirts WWF

Άκης Λαζαρίδης
Πολίνα Πρέντου
Κωνσταντίνος Κωτσιονοπουλος
Εμμανουηλ Παπαδακης
Αργυρώ Γκατζιουρα
Γρηγόρης Μαρτούλας
Λίνα Ζιάκα
Mιχάλης Τσιντομηνάς
Μαριάνθη Ζιώγα
Κυριάκος Πανταζίδης
Σοφία Τσακωνιάτη
Χάρης Συνειφακουλης
Παναγιώτα Αλαμάρα
Χριστίνα Βασιλείου
Αναστάσιος Ζαχαρίου
Αλίκη Καλτσίδου
Χριστίνα Χρόνη
Ευτυχία Μπαδέκα
Χρυσούλα Κυριακίδου
Marianna Elyndir

Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ακόμα την εφαρμογή, μπορείς να κάνεις σήμερα κιόλας την αρχή! Κατέβασε εδώ την εφαρμογή και ανακάλυψε πάρκα και πράσινες γωνιές της πόλης σου! Μην ξεχάσεις ότι μέσα από ειδικά φίλτρα η εφαρμογή σου βρίσκει στο άψε σβήσε χώρους στους οποίους μπορείς να αθληθείς, να βρεις παιδική χαρά για τα παιδιά καθώς και χώρους όπου ο σκύλος σου είναι καλοδεχούμενος!

 

Η Praktiker Hellas είναι υποστηρικτής σε είδος της καμπάνιας "Το πράσινο στα χέρια μας"!