Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Επόμενη στάση Ηλιούπολη! Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 11:00

Επόμενη στάση Ηλιούπολη! Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 11:00

Το Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζεται. Πέμπτη στάση στην Ηλιούπολη, αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 11:00 το πρωί!

Μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης, μαζί με τοπικές συλλογικότητες και φορείς, και κυρίως μαζί με όλους εσάς, μεγάλους και μικρούς, θα συναντηθούμε στο Πάρκο Ναυαρίνου, στη συμβολή των οδών Μαρ. Αντύπα, Ναυαρίνου & Σαλαμίνος (δείτε τον χάρτη), θα καταγράψουμε τους πράσινους χώρους της Ηλιούπολης και θα ανακαλύψουμε τρόπους για να τους διατηρήσουμε, συμμετέχοντας στη δεντροφύτευση του άλσους. Την ίδια ώρα, η Κινητή Βιβλιοθήκη της πόλης θα σταθμεύσει στο Πάρκο και θα διαβάσουμε παραμύθια κάτω από τα δέντρα.

Κι αυτό είναι μόνο το πράσινο κομμάτι του Ταξιδιού. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, που μετέχει στο δίκτυο βιβλιοθηκών Future Library, έχει προγραμματίσει πολλές ακόμη δράσεις καλλιτεχνικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου, όπως αγώνα ρητορικής με θέμα «Η αφοσίωση στους φίλους είναι σημαντικότερη από την υπακοή στους νόμους», προβολή ταινιών, ανάγνωση βιβλίων από γνωστούς καλλιτέχνες και παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας» με το έργο Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

Το Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετρά ήδη τέσσερις στάσεις. Στο Χαϊδάρι, στην Αθήνα, στο Χαλάνδρι και στο Κερατσίνι. Όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Ελάτε στην Ηλιούπολη να το διαπιστώσετε μόνοι σας! Σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 11.00, στο Πάρκο Ναυαρίνου!

* Σε περίπτωση βροχής, δίνουμε ραντεβού την ίδια ώρα στη Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18, παλαιό κτήριο του ΟΤΕ).