Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φωτογραφικός διαγωνισμός "Του στραβού το δίκιο"


Η ευκαιρία σου να σπάσεις το ταμπού των λαχανικών «μοντέλων» και να αναδείξεις την πραγματική ομορφιά τους: δεν είναι στην εμφάνισή τους, αλλά στη γεύση τους και στη θρεπτική τους αξία που τίποτα δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Πάρε μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό «Του στραβού το δίκιο» και ανάδειξε την κρυφή γοητεία των άσχημων φρούτων και λαχανικών, στέλνοντας το δικό σου μήνυμα ενάντια στη σπατάλη τροφίμων! - See more at: http://kalyterizoi.gr/new/toy-stravoy-dikio#sthash.xyaPPS0j.dpufΗ ευκαιρία σου να σπάσεις το ταμπού των λαχανικών «μοντέλων» και να αναδείξεις την πραγματική ομορφιά τους: δεν είναι στην εμφάνισή τους, αλλά στη γεύση τους και στη θρεπτική τους αξία που τίποτα δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Πάρε μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό «Του στραβού το δίκιο» και ανάδειξε την κρυφή γοητεία των άσχημων φρούτων και λαχανικών, στέλνοντας το δικό σου μήνυμα ενάντια στη σπατάλη τροφίμων! - See more at: http://kalyterizoi.gr/new/toy-stravoy-dikio#sthash.xyaPPS0j.dpuf

Η ευκαιρία σου να σπάσεις το ταμπού των λαχανικών «μοντέλων» και να αναδείξεις την πραγματική ομορφιά τους: δεν είναι στην εμφάνισή τους, αλλά στη γεύση τους και στη θρεπτική τους αξία που τίποτα δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Πάρε μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό «Του στραβού το δίκιο» και ανάδειξε την κρυφή γοητεία των άσχημων φρούτων και λαχανικών, στέλνοντας το δικό σου μήνυμα ενάντια στη σπατάλη τροφίμων! Οι πέντε νικητές θα κερδίσουν γευστικά, πρωτότυπα και συλλεκτικά δώρα από το WWF Ελλάς!

 

 

 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 17-10-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Αναζήτησε ένα άσχημο φρούτο ή λαχανικό στη λαϊκή αγορά ή το σούπερ μάρκετ!

Φωτογραφίσου μαζί του κάνοντας τη δική σου γκριμάτσα.

Μοιράσου την στα δικά σου social media, μάζεψε ψήφους και πες το δικό σου "Δεν υπάρχει κάτι πιο άσχημο από τη σπατάλη τροφίμων"!

15
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Οι πέντε νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν ένα "μαγικό" κουτί έκπληξη και ένα συλλεκτικό δώρο από το WWF Ελλάς! Όλοι όμως κερδίζουμε ως καταναλωτές καθώς η μείωση της σπατάλης τροφίμων είναι ένα ζήτημα με πολλαπλά οφέλη για όλους. Δίνοντας μία ευκαιρία στα "άσχημα" φρούτα και λαχανικά, σπάμε τον φαύλο κύκλο της σπατάλης και βοηθάμε το περιβάλλον, τους παραγωγούς και την τσέπη μας!