Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιατί να γίνεις μέλος της Καλύτερης Ζωής (Photo: WWF Ελλάς/Andrea Bonetti)

Στην ιστοσελίδα της "Καλύτερης Ζωής" σε προσκαλούμε να δεις, να μάθεις και κυρίως να προτείνεις ό,τι και όσα νομίζεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Δες εδώ τα ʽπλεονεκτήματαʼ που θα έχεις αν γίνεις μέλος:

  • Μπορείς να αναλάβεις τις αποστολές που ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας κάθε εβδομάδα, βελτιώνοντας έμπρακτα την ποιότητα της ζωής σου και των άλλων. Έχουμε εκτιμήσει πως αν υλοποιήσεις τα 3/4 των αποστολών που συνολικά θα αναρτήσουμε μπορείς να εξοικονομήσεις πάνω από 300€ ετησίως και συνάμα να βοηθήσεις σημαντικά φίλους, γνωστούς, γείτονες.
  • Μπορείς να μοιραστείς την εμπειρία σου μετά την ολοκλήρωση μιας αποστολής, ανεβάζοντας σχετικό υλικό (φωτογραφίες, κείμενα, videos) και δείχνοντας σε άλλους πως οι μικρές πράξεις μπορούν να έχουν μεγάλα αποτελέσματα. Δες για παράδειγμα τι μας έστειλε η φίλη Σπυριδούλα για τα ρούχα που χαρίζει σε άλλους (αντί να τα πετά).
  • Μπορείς να μας στέλνεις τις δικές σου ιδέες και προτάσεις για αποστολές, εκδηλώσεις, δράσεις! Η συμβολή σου είναι καθοριστική για να γίνουμε καλύτεροι.
  • Μπορείς να ενημερώνεσαι πρώτος/πρώτη για αυτά που γίνονται καθώς θα λαμβάνεις κάθε εβδομάδα το ενημερωτικό μας δελτίο.
  • Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα λαμβάνεις προσκλήσεις για εκδηλώσεις, στις οποίες θα έχεις προτεραιότητα συμμετοχής.
  • Σύντομα θα έχεις άλλη μια δυνατότητα: Ανάλογα με την περιοχή που κατοικείς (κι έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου) θα μπορείς να βλέπεις ποια μέλη βρίσκονται κοντά σε εσένα. Θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς μαζί τους και να συνεργάζεσαι με άλλους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και ενδιαφέροντα με εσένα.
  • Παρομοίως, σε λίγο καιρό θα υπάρχει διαθέσιμος ένας χάρτης φορέων και συλλογικοτήτων ανά περιοχή. Αυτό θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις στην γειτονιά ή στην πόλη σου πρωτοβουλίες στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις και να παρέχεις τη βοήθειά σου.
  • Ακόμα, αν είσαι εκπαιδευτικός, μπορείς να γίνεις μέλος ενός δικτύου σχολείων και εκπαιδευτικών που δρουν, συνεργάζονται και ανταλλάσουν εμπειρίες, ιδέες και προτάσεις.

Τι λες; Αξίζει τον κόπο να γίνεις κι εσύ μέλος της Καλύτερης Ζωής; Ένα κλικ και προχωράμε μαζί!