Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έξυπνο μαγείρεμα

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιούμε μία σειρά σκευών μαγειρέματος που έχουν στις οδηγίες τους το χαμήλωμα της "φωτιάς" στο 2 μόλις ο θερμοστάτης στο καπάκι τους πιάσει κόκκινο (κοντά στη βράση του φαγητού). Αποτέλεσμα ίδιος χρόνος μαγειρέματος και οικονομία. Τα υπόλοιπα βήματα τα εφαρμόζουμε επίσης εδώ και αρκετά χρόνια. Συν το μαγείρεμα τα μεσημέρια του χειμώνα με το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ (νυχτερινό ρεύμα) για την περαιτέρω μείωση του κόστους.