Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Το Πάντα για τους πρόσφυγες

Διήμερο σεμινάριο «Χθες εμείς… σήμερα άλλοι: Το προσφυγικό ζήτημα στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία» οργανώνουν τα ΚΠΕ Ελευσίνας, Λαυρίου και Δραπετσώνας σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Π.Ε. των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης Αττικής. Στην Τεχνόπολη και στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, στις 22 και 23 Ιανουαρίου.
Σας περιμένουμε κι εμείς στο εργαστήριό μας όπου θα μιλήσουμε και για την κλιματική αλλαγή και πώς αυτή επηρεάζει το προσφυγικό και το ανθρώπινα δικαιώματα. Μια γεύση από το υλικό μας μπορείτε να πάρετε εδώ.

Αλλά και στο Μουσείο Σχολικής Ζωής οργανώνουμε εργαστήριο για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μαζί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου. Θέμα μας πάλι το προσφυγικό σε συνδυασμό με το περιβαλλοντικό ζήτημα και με αξιοποίηση των εκθεμάτων του Μουσείου Σχολικής Ζωής. Ενός μουσείου που αξίζει στ’ αλήθεια να γνωρίσετε. Θα το λατρέψετε. Θα το επισκεφθείτε με τους μαθητές σας που θα το αγαπήσουν κι εκείνοι. Δηλώνετε συμμετοχή στο Μουσείο.