Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Πάρε το πράσινο στα χέρια σου και κέρδισε!

Πάρε μέρος στην καμπάνια "Το πράσινο στα χέρια σου" που διοργανώνει το WWF Ελλάς και πληθώρα άλλων φορέων και οργανώσεων. Από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 14 Ιουνίου, πες την άποψή σου για το πράσινο της πόλης που ζεις και κέρδισε πολλαπλά!

Εκπρόθεσμη
έληξε: 06-06-2016
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Μπες στο http://GreenSpaces.gr και μάθε περισσότερα για την καμπάνια!

Κατέβασε την εφαρμογή WWF GreenSpaces για να πάρεις μέρος!

Αν έχεις κινητό Android κατέβασέ την από εδώ.

Αν έχεις κινητό iOS κατέβασέ την από εδώ.

Κάνε έστω και μία καταγραφή ενός πράσινου χώρου στην πόλη σου και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα από τα πέντε ποδήλατα προσφορά της Praktiker!

Επίσης, δες στο http://GreenSpaces.gr τον χάρτη των δράσεων για το αστικό πράσινο που προγραμματίζονται σε όλη την Ελλάδα την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Βρες εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν και πάρε μέρος.

Αν είσαι μέλος συλλογικότητας ή εργαζόμενος σε κάποιον δήμο της χώρας, μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλία για να καταχωρήσετε και να διοργανώσετε τη δική σας δράση.

7
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Κατεβάζοντας την εφαρμογή WWF GreenSpaces και καταγράφοντας έστω και έναν πράσινο χώρο, μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσεις 1από τα 5 ποδήλατα, προσφορά των καταστημάτων Praktiker Hellas, και 20 συλλεκτικά t-shirt από το WWF Ελλάς. Και βέβαια, θα κερδίσεις από την όλη διαδικασία. Γιατί μέσα από το WWF GreenSpaces, μπορείς να ανακαλύψεις πράσινες οάσεις στην πόλη σου και να αξιοποιήσεις το πράσινο για χαλάρωση, άθληση και βόλτα με τα παιδιά ή το σκύλο σου. Ταυτόχρονα, θα βάλεις ένα λιθαράκι για να βελτιωθεί η κατάσταση του πρασίνου στην πόλη σου! Πιάσε πράσινο!