Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Οι προετοιμασίες για τα πασχαλινά έθιμα συνήθως συνεπάγονται πρόσθετα έξοδα και ενέργεια. Η αποστολή της εβδομάδας σε περιμένει με έξυπνες ιδέες για οικονομικές, οικολογικές και οικογενειακές γιορτές.

Οικολογικό Πάσχα!

Οι προετοιμασίες για τα πασχαλινά έθιμα συνήθως συνεπάγονται πρόσθετα έξοδα και ενέργεια. Η δράση της εβδομάδας σε περιμένει με έξυπνες ιδέες για οικονομικές, οικολογικές και οικογενειακές γιορτές.
 
Τη Μεγάλη εβδομάδα οι προετοιμασίες για τα πασχαλινά έθιμα και οι ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση, αλλά και δώρα για παιδιά και βαφτιστήρια, κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων μας. Όλα αυτά βέβαια συνήθως συνεπάγονται πρόσθετα έξοδα, ενέργεια και σκέψεις με αποτέλεσμα να ξεχνάμε ότι Πάσχα σημαίνει οικογενειακές συνευρέσεις, χρόνο με τα παιδιά μας και διέξοδο από την καθημερινή καταναλωτική ρουτίνα. Γιατί λοιπόν να μην δούμε το φετινό Πάσχα με πιο δημιουργικό, οικονομικό και… οικολογικό βλέμμα; 

Η δράση αυτής της εβδομάδας σε περιμένει με ένα πασχαλινό καλάθι γεμάτο διασκεδαστικές και "πράσινες" ιδέες για εσένα και την οικογένεια σου και θα σε απαλλάξουν από περιττά άγχη και έξοδα. 

 

Καλές γιορτές!

 

 

 

Photo (C): notonthehighstreet

Εκπρόθεσμη
έληξε: 16-04-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Ανακάλυψε εδώ διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες που σκεφτήκαμε για αυτό το Πάσχα.

Επίλεξε μερικές από τις ιδέες και υλοποίησε τες.

Φωτογράφισε όλα όσα ετοιμάσεις και ανέβασε τις φωτογραφίες εδώ δίνοντας έμπνευση σε άλλους φίλους της Καλύτερης Ζωής.

21
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Πέρα από στιγμές χειροποίητης δημιουργίας και οικογενειακής θαλπωρής, θα κερδίσεις χρήματα, ικανοποίηση και θα νιώσεις ευχάριστα τις προετοιμασίες των ημερών. Επιπλέον, θα μοιραστείς με αλληλεγγύη φαγητό με όσους τα χρειάζονται και θα δώσεις μία καταναλωτική ανάσα στον πλανήτη.  Καλές γιορτές!