Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Οι δημόσιες συγκοινωνίες που θέλω!

Για να μετακινούμαστε καλύτερα, δεν πρέπει πρώτα να σκεφτούμε τι πάει και τι δεν πάει καλά στα μέσα αστικής συγκοινωνίας; Έπειτα, ας καταγράψουμε τις σκέψεις μας για να δώσουμε το στίγμα μας και να συνεισφέρουμε στη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών!
 
Η δράση της εβδομάδας σε προσκαλεί να βοηθήσεις κι εσύ για να αποκτήσουμε καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα. Οι ιδέες και οι επιθυμίες σου μπορούν να έχουν το δικό τους μέσο να ακουστούν: την πλατφόρμα της Καλύτερης Ζωής.
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 24-12-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Σκέψου τι μέσα αστικής συγκοινωνίας υπάρχουν στην περιοχή σου, πόσο τα χρησιμοποιείς ή αν δεν τα επιλέγεις, σκέψου για ποιους λόγους. Σκέψου επίσης αν υπάρχει δημοτική συγκοινωνία και κατά πόσο σε εξυπηρετεί.

 Μη σταματάς εδώ.  Ανάλαβε τη δράση και αναλογίσου τα παρακάτω:
 
Εξυπηρετούν οι διαδρομές αυτών των μέσων; Υπάρχουν κάποιες περιοχές που μένουν εντελώς "ακάλυπτες"; Οι στάσεις είναι σωστά τοποθετημένες; Τι θα τις έκανε πιο ευχάριστες; Είναι αρκετά συχνά τα δρομολόγια; Υπάρχει πρόβλεψη για ΑΜΕΑ και για γονείς με παιδικά καροτσάκια;  Είναι αρκετά καθαρά; Ασφαλή; Τι θεωρείς ότι πρέπει να συμβεί ώστε οι δημόσιες συγκοινωνίες να εξυπηρετούν καλύτερα τους πολίτες;
 

Στη συνέχεια, κάνε κλικ στο κουμπί "το έκανα" και γράψε μας προτάσεις για πιθανές βελτιώσεις. Με τη σειρά μας θα συλλέξουμε όλες τις απαντήσεις και θα τις αποστείλουμε στους αρμόδιους φορείς. Άσε τις σκέψεις σου να ακουστούν λοιπόν!

42
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Δεν υποσχόμαστε να αλλάξουμε τις μετακινήσεις από την μια μέρα στην άλλη. Μπορείς όμως κι εσύ να βάλεις ένα λιθαράκι στην κοινή μας προσπάθεια. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τις σκέψεις που έχεις για την βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών (κι άρα της καθημερινότητας όλων μας)!