Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Όχι άλλα θαλάσσια "σκουπείδη"!

Η δράση αυτής της εβδομάδας σε προσκαλεί να βάλεις στο μικροσκόπιο την πρωτότυπη αφίσα με τα θαλάσσια "σκουπείδη" και να βοηθήσεις στην εξαφάνισή τους από τις θάλασσες! 
Έρευνα που διεξήγαγε το WWF σε συνεργασία με το Μεσόγειος S.O.S. έδειξε ότι όλοι μας, λίγο ή πολύ, ευθυνόμαστε για τη δημιουργία αυτού του θαλάσσιου σκουπιδένιου τέρατος που απειλεί τις ελληνικές θάλασσες και τη Μεσόγειο εν γένει.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 20-08-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Διάβασε την αφίσα που ετοιμάσαμε, εστίασε στα σκουπείδη και στον τρόπο που εξαπλώνονται στις θάλασσες και την επόμενη φορά που θα καταφτάσεις σε κάποια παραλία έχε μαζί μία πλαστική σακούλα για να μαζέψεις τα σκουπίδια σου (μαζί και τα αποτσίγαρά) πριν φύγεις.

Αν έχεις παιδιά, παρακίνησέ τα να σε βοηθήσουν εξηγώντας τους ότι αν δεν βάλουμε ένα χεράκι η θάλασσα και τα θαλάσσια είδη που φιλοξενεί κινδυνεύουν ανεπανόρθωτα.

Τέλος, ενημέρωσε ευγενικά φίλους και γνωστούς για τους κινδύνους που προκαλούν στα θαλάσσια θηλαστικά τα σκουπίδια μας και τους κινδύνους που ελλοχεύουν και απειλούν τις θάλασσες. Και κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο… Σωστά;

31
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Μέσα από τη γνώση και τις ενέργειες σου βοηθάς να μη μεταμορφωθούν οι θάλασσες σε έναν απέραντο και επικίνδυνο σκουπιδότοπο. Έτσι προστατεύεις τον φυσικό πλούτο της χώρας μας, την πανίδα και τη χλωρίδα του και τελικά και την υγεία σου και το μέλλον των παιδιών μας.