Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Ο χρυσός οδηγός της ανακύκλωσης!

"Πού ανακυκλώνουμε παλιούς λαμπτήρες; Πού υπάρχουν σημεία διαλογής μπαταριών; Τι μπαίνει και τι όχι στους μπλε κάδους;" Η αποστολή αυτής της εβδομάδας προσφέρει έναν χρυσό οδηγό με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την ανακύκλωση. Βρες όσα ψάχνεις εδώ!
 
Πόσες και πόσες φορές όμως δεν έχεις προβληματιστεί που και πως πρέπει να ανακυκλώσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι πλέον, όπως είναι οι λαμπτήρες, οργανικά υπολείμματα, ξύλινες παλλέτες, ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και ογκώδη αντικείμενα που δεν χωράνε στους κάδους σκουπιδιών;
 
Η δράση αυτής της εβδομάδας έχει ως στόχο να μας δώσει μία "χείρα βοηθείας" και να μας προσφέρει έναν εναλλακτικό χρυσό οδηγό με πληροφορίες για όλα όσα θέλαμε να ρωτήσουμε για την ανακύκλωση, αλλά δεν τολμούσαμε να ρωτήσουμε!
 
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 28-07-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Διάβασε τι λίστα με τις οδηγίες ανακύκλωσης. Ιδανικά, εκτύπωσέ την και τοποθέτησε την στο σημείο ανακύκλωσης.

Ξεκίνα να ανακυκλώνεις υπεύθυνα και θυμήσου τι ανακυκλώνεται που.

Προώθησε τη λίστα σε φίλους, εκπαιδευτικούς και συνεργάτες. Είναι εύκολο!

28
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Δίνεις πρωτίστως μία χείρα βοηθείας στον πλανήτη. Μειώνοντας τον όγκο των απορριμμάτων σου και στέλνοντας το κάθε υλικό στο σωστό σημείο ανακύκλωσης συμβάλλεις στη βελτίωση διαχείρισής τους. Επίσης, αποτρέπεις τη συμφόρηση των χωματερών από σκουπίδια. Τέλος, ως expert στην ανακύκλωση μπορείς να δώσεις τα φώτα σου σε όλους όσοι ξέρουν μόνο τα βασικά και να τους βγάλεις από τη δύσκολη θέση της άγνοιας.