Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Μάθε πόσο κοστίζουν οι μετακινήσεις σου!

Είσαι υπέρμαχος της μετακίνησης με αυτοκίνητο;Επιμένεις ότι σου δίνει αυτονομία και σου επιτρέπει να κάνεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου όπως το επιθυμείς; Πηγαίνεις καθημερινά στη δουλειά σου με αυτό;  Αν ναι, έχεις σκεφτεί ποιο είναι το αντίτιμο αυτής της σχέσης αγάπης που έχεις με το τιμόνι σου;
 
 Η δράση αυτής της εβδομάδας μπορεί να βρει για εσένα πόσο κοστίζουν οι μετακινήσεις σου στην τσέπη σου και το περιβάλλον! Ετοιμάσαμε έναν υπολογιστή κόστους μετακινήσεων και σε προσκαλούμε να δεις αν η χρήση του αυτοκινήτου σου είναι όντως πιο συμφέρουσα σε σύγκριση με τη χρήση των μέσων αστικής συγκοινωνίας.
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 21-01-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Μπες στην ειδική εφαρμογή και βρες μέσα σε ένα λεπτό το κόστος των μετακινήσεων σου.
 

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την απόσταση που διανύεις καθημερινά με αυτοκίνητο και να πεις τι είδους αυτοκίνητο και καύσιμα χρησιμοποιείς. Η εφαρμογή θα υπολογίσει τα υπόλοιπα στο άψε σβήσε!

 

Γράψε το αποτέλεσμα και πες μας σε ποια κατηγορία ανήκεις: στους κερδισμένους ή στους…χαμένους; Μήπως σε εξυπηρετεί η δημόσια συγκοινωνία;

 

Μοιράσου την εφαρμογή με φίλους που χρησιμοποιούν το δικό τους μέσο και παρακίνησε τους να κάνουν το δικό τους τεστ!
 

 

54
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Γνώση, χρήματα, ενέργεια και καύσιμα! Σκέψου ότι η χρήση του ΙΧ μας στο πέρασμα ενός έτους ισούται με ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων που μπορείς κάλλιστα να διαθέσεις αλλού. Σκέψου και αυτό: Ένα λεωφορείο «χωράει» 30 αυτοκίνητα.  Προτιμώντας το αποφεύγεις άγχος, ένταση και κατασπατάληση πρώτων υλών για καύσιμα. Δώσε μία ανάσα σε εσένα, την πόλη σου και τον πλανήτη!