Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μαγειρεύουμε «Με-Νου» κατά της σπατάλης τροφίμων

Σταμάτα να ταΐζεις τον κάδο σκουπιδιών με περισσεύματα τροφίμων, σπαταλημένα χρήματα και πολύτιμες πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν για να φτάσει στην κουζίνα σου ένα τρόφιμο. Ακόμα και αν δεν είσαι από αυτούς που πετάνε φαγητό συχνά, σκέψου τι είδους τρόφιμα σπαταλάς συνήθως και για ποιους λόγους.  Ενημερώσου σήμερα κιόλας για τα μελανά σημεία της σπατάλης και έλα να ανατρέψουμε την εικόνα μαγειρεύοντας «Με-νου για 5000» σε μία γιορτινή εκδήλωση κατά της σπατάλης φαγητού στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο. 
 
Τι «μαγειρεύεται»;
Το Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Νοεμβρίου 2014 θα προετοιμάσουμε, θα μαγειρέψουμε και θα σερβίρουμε ένα γεύμα για 5.000 ανθρώπους κάτω από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης. Χρειαζόμαστε λοιπόν τη βοήθεια σου!
 
Θυμήσου: Η σπατάλη φαγητού δεν φανερώνει ευμάρεια. Αντίθετα, υποδηλώνει σπατάλη χρημάτων, χρόνου, πολύτιμων πρώτων υλών και έλλειμμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Έλα να πούμε το δικό μας «σπατάλη stop!» με πράξεις και «μαγειρικά» έργα!
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 12-11-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, έλα με τους φίλους σου να δράσουμε μαζί! Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά καθήκοντα για όλους, οι παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι πολλές, θα υποστηρίξετε ένα σπουδαίο σκοπό και θα φάμε όλοι μαζί ένα λαχταριστό γεύμα βιβλικών διαστάσεων δωρεάν! 

Αν δε μπορείς να έρθεις στην εκδήλωση, μην ανησυχείς! Ρίξε μία ματιά σε συμβουλές της WWF-Καλύτερη Ζωή  που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις τη σπατάλη, πάρε ιδέες από τον τσελεμεντέ που ετοιμάσαμε με συνταγές από περισσεύματα τροφίμων και ετοίμασε μία από τις συνταγές.  Ιδανικά, στείλε μας τη δική σου συνταγή ή ιδέες για τη μείωση της σπατάλης. 

18
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Η σπατάλη φαγητού δε δηλώνει ευμάρεια. Αντίθετα, δηλώνει σπατάλη χρημάτων, χρόνου, πολύτιμων πρώτων υλών και έλλειμμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Έλα να πούμε το δικό μας «σπατάλη stop!» Με πράξεις και «μαγειρικά» έργα. Υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος από αυτό;