Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Καθαρές δουλειές με οικολογικά καθαριστικά!

Η αλήθεια είναι ότι τα απορρυπαντικά και τα καθαριστικά αποτελούν μερικά από τα μεγαλύτερα οικιακά έξοδα στη λίστα του σούπερ μάρκετ. Η λίστα με τα συστατικά από τα οποία αποτελούνται μάλιστα είναι συχνά μεγάλη και συχνά συμπεριλαμβάνει χημικά ή τοξικά συστατικά τα οποία και μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην υγεία μας, αλλά και στη φύση και τα ζώα καθώς επηρεάζουν τον υδροφόρο ορίζοντα…Αν σκεφτείς την ποσότητα πλαστικών συσκευασιών που καταναλώνεις μαζί με τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιείς, καθώς και το γεγονός ότι κάθε νοικοκυριό χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος απορρυπαντικών εμπορίου, μπορείς να δεις πολλαπλασιαστικά το μέγεθος του προβλήματος..

Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με φυσικά προϊόντα τα οποία βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας μας.Τα προϊόντα αυτά, πέραν του ότι είναι φυσικά, είναι πολύ πιο φτηνά από τα αντίστοιχα βιομηχανικά, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και είναι ασφαλή για την υγειά μας αφού καθαρίζουν αποτελεσματικά δίχως να προκαλούν αλλεργίες.

Η δράση της εβδομάδας σου δίνει ιδέες για φυσικά καθαριστικά τα οποία μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Είναι σίγουρο ότι θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

Και βέβαια μην ξεχνάς ότι αν δεν μπορείς να αντικαταστήσεις όλα τα απορρυπαντικά που συνήθως επιλέγεις με άλλα φυσικά, τουλάχιστον μπορείς να προτιμάς οικολογικά  καθαριστικά από σχετικές πιστοποιημένες εταιρείες με το ανάλογο “Ecolabel” σηματάκι.
 

 

 

 

 

 

 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 18-11-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Βρες εδώ μία λίστα από μαγικά φυσικά καθαριστικά. Θα εκπλαγείς από τις πολλαπλές χρήσεις τους!

Ξεκίνα να αντικαθιστάς τα υπάρχοντα καθαριστικά με νέα φυσικά προϊόντα και κάνε οικολογικά και οικονομικά μικρά θαύματα.

Στείλε μας ιδέες ή προτάσεις σου με φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιείς ως καθαριστικά και βοήθησέ μας να εμπλουτίσουμε τη λίστα.

25
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Απαλλάξου από το πλήθος απορρυπαντικών που ίσως έχεις στα ντουλάπια σου. Θα διαπιστώσεις έτσι το κέρδος στην τσέπη και την υγεία σου. Το πλήθος απορρυπαντικών και συχνά η χρήση τους σε λάθος ποσότητες έχουν επιπτώσεις στο αναπνευστικό ή το δέρμα μας. Φτιάχνοντας δικά σου καθαριστικά θα αποφύγεις τα χημικά συστατικά, θα ξέρεις από τι αποτελείται το μείγμα σου, δεν θα αγοράζεις πλαστικές συσκευασίες και κυρίως δεν θα ξοδεύεις πολλά χρήματα. Τι καλύτερο;