Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Αυτές τις γιορτές βλέπουμε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με πολλή δημιουργικότητα και λιγότερα έξοδα!  Ψάχνεις οικολογικές ιδέες επαναχρησιμοποίησης για στολίδια και δωράκια με «προσωπικότητα» που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους; Σε συνεργασία με τo Sofan Handmade και το Ftiaxto.gr σου δίνουμε την αρχή του δημιουργικού νήματος και σε προσκαλούμε να δεις τις γιορτινές μέρες με δημιουργική διάθεση επαναξιοποίησης αντικειμένων.  Ιδού η δημιουργική δράση της εβδομάδας!  
 
 
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 17-12-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Πάτα κλικ εδώ και ανακάλυψε φανταστικές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Πάρε ψαλίδι, κόλλα και πινέλα και «άχρηστα» υλικά (εφημερίδες, κορδέλες, χαρτί περιτυλίγματος, κουτιά κ.α.) που θα βρεις στο σπίτι σου. Ξεκίνα να δημιουργείς ακολουθώντας τις απλές οδηγίες.

Αφού ολοκληρώσεις την κατασκευή που θα επιλέξεις, βγάλε μία φωτογραφία και ανάρτησέ την. Αν έχεις κάνει κάποια άλλη χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κατασκευή, μοιράσου μαζί μας τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την κατασκευή της και ανάρτησε μία ενδεικτική φωτογραφία. 

 
18
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Πάρε ιδέες, φτιάξε κατασκευές για πιο οικολογικά και πρωτότυπα Χριστούγεννα! Πέρα από στιγμές χειροποίητης δημιουργίας και οικογενειακής θαλπωρής, θα κερδίσεις χρήματα, ικανοποίηση και θα νιώσεις ευχάριστα τις προετοιμασίες των ημερών περνώντας χρόνο με πρόσωπα που αγαπάς. Επιπλέον, μέσα από την επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων θα δώσεις μία καταναλωτική ανάσα στον πλανήτη. Καλές γιορτές!