Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Φωτογραφίζω το αγαπημένο μου πάρκο!

Έχεις το αγαπημένο σου σημείο σε κάποιο πάρκο για να διαβάζεις το βιβλίο ή την εφημερίδα σου; Ξέρεις πού είναι η καλύτερη παιδική χαρά στην πόλη; Υπάρχει και για εσένα μία πράσινη γωνιά για να χαλαρώνεις, να αθλείσαι, να πηγαίνεις βόλτα με τα παιδιά σου ή τον σκύλο σου; Ώρα να αναδείξεις την ομορφιά τους!

Οι περισσότεροι από εμάς θα βεβαιώναμε με σιγουριά ότι οι πόλεις μας στερούνται πάρκων και πράσινων οάσεων. Κι όμως υπάρχουν μικροί πολυάριθμοι πράσινοι θησαυροί να εκτιμήσουμε και να επισκεφτούμε. Μία βόλτα στο πάρκο άλλωστε χαρίζει μικρές και ανέξοδες απολαύσεις στην καθημερινότητά μας και μας απαλλάσσει έστω και λίγο από το γκρι και το τσιμέντο. Ένας περίπατος στον ήλιο, ένα πέρασμα μέσα από κάποιο πάρκο προς ή από τη δουλειά μας, μία οικογενειακή έξοδος στο πάρκο μίας άλλης περιοχής που δεν έχουμε επισκεφτεί ποτέ και θέλουμε να ανακαλύψουμε για να έρθουμε σε επαφή με τη φύση χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε τα βουνά, μία ποδηλατάδα σε ένα μεγαλύτερο πάρκο... υπάρχουν τόσες εναλλακτικές δραστηριότητες και σίγουρα εσύ και οι φίλοι σου θα έχετε ανακαλύψει μερικές από αυτές.

Σε προσκαλούμε να αναδείξεις την ομορφιά του δικού σου πάρκου και να πρασινίσεις κι εσύ την οθόνη του κινητού σου με μία φωτογραφία! Σκέψου ταυτόχρονα ότι κάπου στην πόλη υπάρχουν τόσα άλλα πάρκα που αγνοείς. Δεν θα ήταν υπέροχο να δημιουργήσουμε ένα φωτογραφικό "πράσινο" άλμπουμ; Κάνε πρώτος την αρχή!

 

Ένα κλικ στο κινητό σου είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να μοιραστείς τη φωτογραφία μαζί μας!

 

 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 20-01-2016
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Κατέβασε την εφαρμογή WWF Greenspaces και δες αν το πάρκο που προτιμάς είναι καταγεγραμμένο.

Αν δεν είναι, κατάγραψε το εσύ, βγάλε φωτογραφίες και βαθμολόγησέ το. Θα σου πάρει μόλις δύο λεπτά να αναδείξεις την ομορφιά του!

Κοινοποίησε το σε φίλους και γνωστούς και ανέβασε μία φωτογραφία από την αγαπημένη σου γωνιά στο πάρκο. Έλα να πρασινίσουμε τις οθόνες μας!

14
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Μπορεί οι ελληνικές πόλεις να μην χαρακτηρίζονται για τα μεγάλα πάρκα τους, αλλά σίγουρα έχουν μερικά κρυμμένα διαμαντάκια. Αν είσαι από εκείνους που έχουν ανακαλύψει μία πράσινη όαση στην πόλη για περπάτημα, ξεκούραση και βόλτα με το σκύλο μπορείς να πάρεις το πράσινο στα χέρια σου με την εφαρμογή WWF Greenspaces και να αναδείξεις το καμάρι της περιοχής σου. Τα πάρκα άλλωστε είναι πάντα πιο όμορφα όταν τα επισκέπτονται άνθρωποι που εκτιμάνε την αξία τους και τα χαίρονται!