Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Επίμονοι κηπουροί σε δράση!

Καταπιάνεσαι ένθερμα με κηπουρικές δράσεις στο μπαλκόνι, την ταράτσα, την αυλή ή τον κήπο σου; Είσαι από αυτούς που, ενάντια στην κοινή πεποίθηση ότι για να καλλιεργήσεις χρειάζεσαι άπλετο χώρο και χρόνο εκτός πόλης, εσύ επιμένεις να καλλιεργείς φρούτα, λαχανικά και αρωματικά φυτά στο σπίτι σου; Αν ναι, αυτό σε καθιστά επίμονο κηπουρό και ήρθε η ώρα να επιβραβευθείς για την προσπάθειά σου να ομορφύνεις την καθημερινότητα όλων μας.

Δήλωσε συμμετοχή στον φωτογραφικό διαγωνισμό "Επίμονος Κηπουρός", δώσε έμπνευση με την προσπάθεια σου σε άλλους ανερχόμενους κηπουρούς και χάρισε ομορφιά και αισιοδοξία για μία καλύτερη ζωή στην πόλη.

 

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως τις 10 Ιουνίου, αλλά θυμήσου ότι όσο πιο γρήγορα δηλώσεις συμμετοχή τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να μαζέψεις πολλές ψήφους που θα σε οδηγήσουν σε πλούσια δώρα για τον κήπο από τα πολυκαταστήματα Praktiker.

Εκπρόθεσμη
έληξε: 06-05-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

 Βγάλε μία φωτογραφία λαχανικά, φρούτα και αρωματικά φυτά που καλλιεργείς στον μπαλκονόκηπo, τον ταρατσόκηπο, την αυλή ή τον κήπο σου.

Ανέβασέ τη φωτογραφία εδώ γράφοντας μια μικρή περιγραφή για όλα όσα καλλιεργείς.
 

 Μοιράσου την φωτογραφία στα social media σου και μάζεψε ψήφους!

Μοίρασε έμπνευση και αισιοδοξία και κέρδισε πλούσια δώρα από τα πολυκαταστήματα Praktiker.

19
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Οι 5 συμμετοχές με τις περισσότερες ψήφους και άλλες πέντε συμμετοχές που θα βραβευτούν μετά από κλήρωση, κερδίζουν πλούσια δώρα για τον κήπο από τα πολυκαταστήματα Praktiker. Μη χάνεις χρόνο: Δρέψε τους καρπούς των κόπων σου, δώσε έμπνευση σε νέους κηπουρούς στην πόλη και ανάδειξε τη δική σου πράσινη πινελιά σε φίλους και γνωστούς! Τα όμορφα πράγματα γίνονται ακόμα πιο όμορφα όταν τα μοιράζεσαι!