Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Άνοιξε μία καρτέλα στη βιβλιοθήκη της περιοχής σου

Οι δημοτικές βιβλιοθήκες ανανεώνονται, αλλάζουν και μετατρέπονται σε κέντρα δημιουργικής μάθησης! Σημαντικά συμμετοχικά προγράμματα για το περιβάλλον, την πόλη, την αλληλεγγύη πραγματοποιούνται εκεί σε τακτά χρονικά διαστήματα και γίνονται πόλος έλξης για μικρούς φίλους , τις οικογένειες του, αλλά και για ανθρώπους που αγαπάνε τη δια βίου μάθηση.
 
Με άλλα λόγια οι βιβλιοθήκες αλλάζουν και μιλάνε τη γλώσσα της εποχής μας, αποκτούν τεχνολογικό εξοπλισμό, υποδέχονται ανθρώπους κάθε ηλικίας και σε πείσμα των καιρών γεμίζουν με κόσμο. Σήμερα, περισσότερες από 116 βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα συμμετέχουν στο δίκτυο «Future Library», έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με σκοπό τη δημιουργία ενός βιώσιμου δικτύου δημοσίων και δημοτικών βιβλιοθηκών  ως κέντρων μάθησης, δημιουργικότητας, καινοτομίας και διάδρασης.
 
Μην χάνεις καιρό! Επισκέψου τη δημοτική βιβλιοθήκη της περιοχής σου, άνοιξε μία καρτέλα και ξεκίνα να δανείζεσαι πολύτιμους θησαυρούς γνώσης!
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 13-11-2013
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Δες εδώ ποιες βιβλιοθήκες συμμετέχουν στο Future Library και επισκέψου την πλησιέστερη όσο το δυνατό συντομότερα.

Άνοιξε μία καρτέλα στη δημοτική βιβλιοθήκη της περιοχής σου! Ακόμα ζήτα πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και δράσεις που φιλοξενούνται εκεί.

Δανείσου ένα βιβλίο ή μία ταινία και γράψε μας για την εμπειρία σου!

47
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Εξερεύνησε ανέξοδα κρυμμένους θησαυρούς, ταξίδεψε με ένα βιβλίο και πάρε μέρος στις δράσεις της βιβλιοθήκης! Θα κάνεις την καθημερινότητά σου πιο όμορφη και θα κερδίσεις μέσα από γνώση, φιλαναγνωσία και συμμετοχικές δράσεις στο κύτταρο της βιβλιοθήκης!